FR | NL

PSA onthult DISTRIGO, zijn distributiemerk van multimerken onderdelen

Om de zichtbaarheid van de activiteit distributie van onderdelen IAM (Independant After Market) multimerken te versterken, heeft de Groep PSA een nieuw merk opgericht: DISTRIGO. Deze naam verwijst naar de commerciële dynamiek als eveneens naar de competenties inzake logistiek en distributie van de Groep PSA.

Met DISTRIGO, wordt de Groep PSA de “one stop shop” van multimerken onderdelen, om de herstellers te helpen in het vinden van het beste aanbod multimerken op de markt.

De Groep PSA heeft zijn activiteit in de distributie van multimerken onderdelen gelanceerd op 04 juli laatstleden in Frankrijk, België en Luxemburg. Deze nieuwe activiteit steunt op de distributieplaten van wisselstukken die het geheel van het europese territorium bedekken.

Deze lancering concretiseert zijn nieuwe strategie naverkoop multimerken, die één van de pijlers is van het strategisch plan Push to Pass. PSA Aftermarket wenst te beantwoorden aan de noden van alle types internationale klanten, ongeacht het merk, de leeftijd van hun wagen, het gekozen distributiekanaal ( erkende hersteller, onafhankelijk, internet) en ongeacht hun verwachtingen op het gebied van prestatie en prijs. Het merk DISTRIGO zal gelanceerd worden op de belangrijkste markten in de loop van de volgende maanden.

De Groep PSA heeft een commercieel offensief van zeer grote omvang gelanceerd met de overgang van een aanbod gecentreerd op de originele onderdelen van zijn drie merken Peugeot, Citroën en DS naar een totaal uitgebreid aanbod voor het geheel van de markt van de onafhankelijke herstellers en dit op mondiaal niveau.
distrigo_logo
distrigo2_logo